Mobilnetværk

At vide, hvilket abonnement, der er det billigste til din mobiltelefon, er en rigtig god idé. Det hjælper bare ikke så meget, hvis teleselskabets mobilnetværk ikke dækker der, hvor du bor. Telemarkedet har taget konsekvensen og giver dig her en opsamling på, hvilke teleselskaber, der benytter de forskellige mobilnetværk.

I dagens Danmark findes der fire store mobilnetværk, der håndterer mobiltelefoni og mobilt bredbånd for os. Disse netvæk ejes af henholdsvis TDC, Telia, 3 og Telenor, og alle danske teleselskaber benytter et af disse netværk, med undtagelse af Net 1, der kører på sit eget netværk.

Dækningen hos de fire mobilnetværk er langt de fleste steder fuldt ud tilstrækkelig til almindelig mobiltelefoni, men der er forskelle fra mobilnetværk til mobilnetværk.

De fleste, der har befundet sig et sted langt fra en af de større byer, har på et tidspunkt oplevet, at mobiltelefonen ikke kunne finde sit netværk. Der altså huller i dækningen, og hvis man ofte befinder sig i et af disse huller - eller endda bor i et af dem, så kan det være praktisk at benytte et selskab som benytter et mobilnetværk der dækker området, man befinder sig i.

De mobilnetværk bruger teleselskaberne

Telemarkedet giver dig her en oversigt over, hvilke teleselskaber, der benytter de forskellige mobilnetværk.

TDC Telia 3 Telenor

Altibox
Berlingske Mobil
BT Mobil
CoolTEL
Coop Mobil
Dansk Kabel TV
DLG Tele
Ekstrabladet Mobil
Fullrate
Happii Mobil
L'easy
Libom
Lycamobile
M1
MTEL
Skyline
Sonomio
TDC
Telmore
The Voice Mobil
Travel Mobil
Universal Telecom
Verdo Tele
We Mobile
Wupti Mobil

ACN Mobile
Call Me
Familietele
Greentel
Minitel
Telia
Waoo!

3
Oister
Bibob
CBB Mobil
ComX
Evercall
Lebara
Mobilstar
Nano Mobil
Onemobile
Onfone
Telenor
Telenordic

Ud over at opsummere, hvilke mobilnetværk de enkelte teleselskaber benytter, så har vi også udvidet vores mobiltelefoni prissammenligning og mobil bredbånd prissammenligning med disse informationer, så du kan begrænse din søgning til de enkelte mobilnetværk.